Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Amatų Rutuliukų Rinkinys "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo Reikmenys 24 Tinklelis Rutuliukų Rinkinys, Apyrankės Karoliai "PASIDARYK pats" Priėmimo Boho Papuošalai
img
img
img
img
img
img

Amatų Rutuliukų Rinkinys "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo Reikmenys 24 Tinklelis Rutuliukų Rinkinys, Apyrankės Karoliai "PASIDARYK pats" Priėmimo Boho Papuošalai [Aukštos Kokybės Stiklo Karoliukai ir kombinuotosios Pakuotės]Karoliukai iš viso yra 24 spalvos.Yra įvairių priedų produktai lengvai PASIDARYK pats crafting.

[Patogus Saugojimo]Visus stiklo karoliukai supakuoti į saugojimo dėžutė su skaidriu tarpiklis, ir kiekvienos spalvos karoliukai turi skaidrų maišelį, lengvai saugojimo ir išvengti dulkių.

KELI NAUDOJA: Šie maži stiklo granulių crafting rinkiniai gali padaryti įvairių "PASIDARYK pats" amatų, pavyzdžiui, apyrankės, karoliai, auskarai, "PASIDARYK pats" projektams, meno, amatų ir daugiau.Šis ponis granulės gali būti sumaišomos su kitais stiliais karoliukai papildomas įdomus.

GERIAUSIA DOVANA PASIRINKIMAS: Tai rankų darbo duobute rinkinys yra puikus pradedantiesiems, amatininkų, suaugusiems ar duobute mėgėjams.Tai puiki dovana Kalėdų, gimtadieniai, jubiliejai ar bet kokia proga.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * apyrankės formavimo rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija