Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • 3X Nešiojamų Durų Užraktas Kelionės Užraktas Saugos Užraktas Mokyklos Užrakto Blokavimas Kelionės Viešbutį Namo Butą Motelio Kambaryje Saugumo
img
img
img
img
img
img

3X Nešiojamų Durų Užraktas Kelionės Užraktas Saugos Užraktas Mokyklos Užrakto Blokavimas Kelionės Viešbutį Namo Butą Motelio Kambaryje Saugumo

Nešiojamų Durų Užraktas - Nešiojamų dizainas, kompaktiškas ir patogus, galite atlikti saugumo garantija su jumis.

Prideda Papildomų Securtiy - Ar namie,viešbutyje, butas ar kitos trumpalaikės nuomos, viešbučio, kai įdiegta mūsų nešiojamų durų užraktas, net jei kiti žmonės turi raktą, negali atidaryti durų iš išorės, prideda papildomų saugumo ir privatumo.

Lengva Įdiegti - Paprasta įdiegti be jokių įrankių, tiesiog įdėkite metalo gabalas į pertrauką į duris, uogienė, uždaryti duris, tada imtis raudona rankena grioveliai smeigės ant metalo gabalas, tik kelias sekundes.

Tvirtas medžiaga:Šio durų užraktas yra pagaminti iš kokybiško plieno medžiagos, patvarus ir tvirtas, gera kokybė užtikrina, lygaus paviršiaus ir neturi jokio gedimo, nėra lengva sulaužyti arba deformuotis, pakankamai tvirtas, užtikrina, kad durų atidaryti negalima, po to, kai buvo uždaryta.

Nešiojamų užraktas montavimo instrukcija:

1 žingsnis: Prieš diegdami nešiojamų užraktas, prašome patikrinti ar ji tiks.Ten turėtų būti daugiau nei 2,5 mm tarpas tarp durų pusėje ir streikuoti plokštė.Tiesiog įdėkite pabaigos užrakinti į kosmosą, siekiant patikrinti, ar jis sklandžiai.

Pastaba: Prašome ne uždaryti duris, jei nėra pakankamai vietos

2 žingsnis: Atidarykite dangtelį ir įdėkite nagus nešiojamų užrakinti į streikas durų rėmo.

3 žingsnis: Uždarykite duris, stumkite rankenėlę link durų, kaip įmanoma, todėl ji gali dirbti, siekiant apsaugoti duris neturi būti lengvai atsidaro.

4 žingsnis: Kai atidaryti duris, paspauskite mygtuką ir patraukite rankenėlę į išorę

spalva: raudona + sidabrinė

Medžiaga: plienas

dydis: 16.7 * 6cm

Pakuotės Turinys:

3x Nešiojamų durų spynos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija