Parduotuvė

img
img
img
img
img

FASHI

我们一dian实物拍摄水

Paramos sumaišyti patvirtinimo iš daugiau nei 50 juanių nuo patvirtinimo, ne tik stilių, kiekvienas gali būti! [didmeninė reikalavimai] 1,50 juanių mišrios partijos, neribotą stilių ir kiekį, aš.e.kiekvieną elementą, virš 50 juanių taip pat gali būti patvirtinta

Nuotraukos parodė, paimti natūra, ir spalva paveikslėliai gali šiek tiek skirtis nuo tos medžiagos objektas, dėl tos priežasties, šviesos ar ekrano.

Jei gautas prekes pirkėjas turi kokybės problemų, jie gali kreiptis dėl tos pačios vertės arba grąžinti prekes nenaudojant priedų.

Keitimo ir grąžinimo turi būti taikomi per 24 valandas nuo prekių gavimo ir grąžintos per 24 valandas nuo paraiškos pateikimo metu.Mainų krovinių, turi būti pirkėjo sąskaita.

Visi produktai šios stoties paramos Alipay garantijos, mokėjimo.

Papuošalų priežiūra

Stenkitės pašalinti pakuotės maišelis, išlaikyti sandarinimo produktas.

Vengti kontakto su vandeniu, vengti laikyti drėgna, tamsu, saulė ir t. t., pakabinti produkto saugoti yra tinkamiausia.

Kontakto su vandeniu bus gaminti chemines reakcijas, keitimas originalios cheminės sudėties, sukelia oksidacijos ir išblukimo, net jei tai tiesa, aukso ir sidabro.

Rūpintis papuošalai, pratęsti gyvenimą, išsaugoti mūsų šalies išteklius ir išvengti nereikalingų atliekų.

Vėliau procesas alibaba platforma prekybos:

Labai ačiū už jūsų paramą!Pagrindiniai skaičius wangwang kartais būna labai užimtas!Neskubėkite atsakyti!Ponios ir ponai, pabandykite savo geriausia gauti klestinčią: xinggkong 16881 & nbsp;

Ji yra labai rekomenduojama, kad naujas Alibaba vartotojai perskaityti straipsnį prieš pasirenkant prekes.

(mūsų bendrovė bus pradėti 5 gabalus už vieno stiliaus, ir skaičius, juvelyrikos gaminiai bus mažiau.)

& praleido

& nbsp; & nbsp; Ypatingas dėmesys: daugelis verslo draugai turi daugiau užsakymų ir daugiau veislių.Aš siūlau jums gali paklausti, klientų aptarnavimo užsakymus nuo užsakymo formą, nes Alibaba ' s pirkimo užsakymo ribojamas iki 50 rūšių produktų, kurie nėra labai patogu naudoti.

atkreipkite dėmesį!Jei ne daug produktų, prašome atsižvelgti į pirkimo užsisakyti tiesiogiai.Oi, dabar galite šaudyti 50 gaminiai!!

& praleido

Štai keletas paprastų pirkimo procedūros

Jei jums reikia tik paimti vieną elementą, tiesiog nuneškite jį

Jei jums reikia įvairių produktų, jūs galite naudoti laivybos tvarka.

Tada atrodo

Eiti apsipirkti!Kai jums pasirinkti visus produktus!

Jį galima rasti dešinėje pusėje svetainės

Spustelėkite "peržiūrėti now"

Jūs galite pamatyti visas užsakytas prekes su pirkimo užsakymo.

Po patvirtindami užsakymą

Parašykite savo adresą!Prašome užtikrinti, kad adresas yra tiksli.Tai yra labai svarbu.

Nes, kai jūs spausdinimo užsakymą, jums spausdinti adresą, kurį užpildyti!

Ir tada eiti į kitas mūsų žingsnis!

Spustelėkite patvirtinimo

spustelėkite aukščiau patvirtinimą, kad šiuo metu, galite gauti užsakymą!!!Tai sukurs užsakymo numeris!Siųsti užsakymo numeris Wangwang!

Mes galime kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų, kad padėtų jums pakeisti krovinių mokesčių!

Nereikia nerimauti, šis puslapis & nbsp; & nbsp; Na, tai gali būti pirmas kartas, kad jūs naudojate Alibaba parduotuvė.tada galite susieti AliPay pirma, ir tai gali būti tas pats AliPay kaip Taobao.jei jos neturite, galite užregistruoti vieną pirmą, ir tada jūs galite parduotuvė.

& praleido

Kai kurie naujų draugų negaliu rasti vietą mokėti po fotografavimas prekes.

Jūs galite tiesiog atidaryti svetainę http://china.alibaba.com/member/myalibaba.htm

Gražus šukuosena ir karūnos gali padidinti moterų išvaizda, ir gali atspindėti moterų amžius ir tapatybė savybes.Brzdęknąć-ching-shih "bandelė Huan produktas" yra įrašytas daugiau kaip šimtą rūšių, bandelė yra daug, tačiau, iš esmės, yra pavadintas formos ir apdailos bandelė, tokių kaip bun, kaip varžto, spiralės vija, pavyzdžiui, bandelė su vištienos, yue vištienos bun ir kt.Senovės moterų plaukų stiliaus pokyčius, yra iš esmės pagal šukos, wan, Huan, mazgas, diskas, dangtelis, šventyklos bei kiti pakeitimai, ir tada dekoruoti įvairių staigius, plaukų pin, žingsnis purtyti, granulių gėlių, papuošalų, todėl moterų plaukų stilius yra daugiausia aptarti korio formos ir taisyklės.Pagal senovės raštijos ir įrašai, ir apibendrinti į Huan tipo, spiralės tipo, plokštė, juosmens, darbo tipo, wan tipo, dvivietis

1, mazgas Huan tipo & nbsp; & nbsp;

Mazgas - ir - Huan šukos metodas yra pirmasis tie plaukai į viršų, tada susieti jį su šilko sruogos lynai, sulenkti į Huan, palaikyti jį ramsčių, stovėti ant galvos arba ant abiejų pusių, ir išdidus atrodo.ji taip pat puošia visų rūšių aukso plaukų pin papuošalai, kuri yra kilnus ir spalvingas.ji yra dažniausiai naudojamas deivių, empresses, ponios ir mergaitės.pavyzdžiui, dangaus dukra Li Gonglin tai vimalakirt vaizdo ir juanių Zhou Lang tai Du Qiuniang vaizdo plokštėmis, kad šio tipo šukuosena.aštuoniasdešimt septynerių pasakų slenka ir freskomis Yongle rūmai, yra daug tokių šukuosena, paprastai su dideliu Huan, du kartus Huan ir butas Huan. & nbsp;

★ pasakų bandelė, lingyun bun & nbsp; & nbsp; Dauguma plaukioja pasakų bandelės yra susieta aukštas iš abiejų pusių.pagal įrašus knygoje " kepta hub sūnus," kai imperatorius wudi buvo Han dinastijos, karalienė motina nusileido ir visos pasakos, bandelės skyrėsi viena nuo kitos.imperatorius įsakė palace dirbti vidutinio dydžio būdas.jie vadinami plaukioja pasakų bandelės. " jie dažniausiai yra naudojami pasakų ir pana, kuris neišeidavo iš kambario. & nbsp; & nbsp; Lingyun bun priklauso didelis-stilių, vieno Huan.pagal įrašai, pastabos, senovės ir šiuolaikinės Kinijos, " pirmosios imperijos edict ne po lingyun bandelė, trijų sugulovių šukuoti pasakų devynių Huan bun, ir devynių sugulovių šukuoti ženšenio Luan bandelė." visa tai yra aukštos Huan stiliaus. & nbsp; & nbsp;

  • Tipas: Plaukų segtukai
  • Stilius: Korėjos stilius / korėjiečių stilius
  • Prekės Pavadinimas: SexeMara
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Metalų Tipas: Cinko lydinys
  • Gydymo procesas: Rankų darbo
  • Produkto Kategorija: Galvos Papuošalai
  • Elemento Tipas: Hairwear
  • Pakuotė: Nepriklausoma pakuotė
  • Kietas klasifikacija: Krašto įrašą
  • Kilmės Vieta: Yiwu
  • Medžiaga: CRYSTAL
  • Formos\modelis: AUGALŲ
  • Lytis: MOTERIS
  • Bauda ar Mados: Mados

Žymos: proto žvilgsnį žiūrėti, Korėjos Kietas, vestuvės, Šukuosena, Plaukų segtukai