Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 1pc Kalėdų Raudono Vyno Butelis Apima Maišelį, Lino Šventė Santa Claus Šampano Butelio Dangtelį, Kalėdų Dekoracijos namams
img
img
img
img
img
img

1pc Kalėdų Raudono Vyno Butelis Apima Maišelį, Lino Šventė Santa Claus Šampano Butelio Dangtelį, Kalėdų Dekoracijos namams

Kulka Taškų:

1、Premium Dizainas: apima funkcijų už kanapės snaigės dizaino, įskaitant mielas kalėdų Senelis, Kalėdų senį, Kalėdų briedžių dizainas, Kalėdų lokys, kurios visos yra labai ryškus ir mielas.

2、Imitable Medžiaga: padengti siūlo aukštos kokybės trumpas pūkas ir lino, kuris yra minkštas ir dūrio-nemokamai į rankas, idealiai tinka jūsų bjaurusis džemperis šalis, gimtadienis, šventė tarnyba, šalis ir pan., kurie tinka Kalėdų bjaurusis Kalėdų džemperis šalis ir megztinis butelio dekoravimas.

3、Daugkartinio naudojimo Privalumas: Mūsų buteliuko dangtelis yra megzti su aukštos kokybės neaustinio audinio, lengvai plaunamas, stiprus ir daugkartinio naudojimo.Tai puikus įtaisą papuošti savo butelį arba lentelė.

4、Daugkartinio naudojimo Privalumas: Mūsų buteliuko dangtelis yra megzti su aukštos kokybės neaustinio audinio, lengvai plaunamas, stiprus ir daugkartinio naudojimo.Tai puikus įtaisą papuošti savo butelį arba lentelė.

5、Tinkamas Dydis: dangtelis tinka dauguma vyno ir šampano, gali pakeisti nuobodu etiketė, kuri gali būti naudojama dėl savo unikalių Kalėdų vakarėlį, kad ateis ir papuošti Kalėdų Dieną su savo šeima ir draugais! !

Savybės:

1. Dangtelio funkcijos mielas 3D animaciją, modelis.

2. Dangtelis yra būtinas Kalėdų dekoracijas.

3. Dangtis gali papuošti jūsų šventinį stalą, greitai ir lengvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: audinys

Dydis: apie 29*14cm/11.42*5.51 colių

Tinka: tinka restoranas išdėstymas, viešbučio apdailos ir visų rūšių raudonojo vyno.

Pakavimo sąrašas:

1*butelis cove

  • Modelio Numeris: 467084
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Medžiaga

Žymos: Vyno Butelis Apima Krepšys