Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Automobilio Priekinis Stiklas Naftos Filmas Valiklis Nekenksmingas Automobilio Stiklo Valiklį Naftos Dėmių Valymas Ploviklio Galingas Nukenksminimo Platus Naudojimas
img
img
img
img
img
img

Kai automobilio priekinio stiklo nėra aiškus, tai ne tik valytuvų, kad nėra švarus, bet taip pat užsispyręs naftos dėmių ant stiklo.Atkaklus naftos plėvelės ant automobilių stiklo nėra lengva pašalinti, turi įtakos regėjimo linijos automobilių, ir tai gali sukelti saugumo problemų.

Mūsų dvejopo naudojimo automobilių stiklų valiklis gali veiksmingai pašalinti užsispyręs naftos plėvelės, užtikrina, kad stiklas būtų švarus ir skaidrus, apsaugo stiklo paviršiaus, bei pagerinti vairavimo saugumą.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

[Galingų Nukenksminimo]

Naudojant nano-šlifavimo technologijų, pridedant aktyviųjų paviršiaus medžiagų, ir kt. , stipriai ardo bendrą naftos plėvelės, vandens ženklai, paukščių išmatų, šelakas, dervos ir kiti užsispyręs dėmes ant stiklo.

[Saugos ir ilgalaikė Apsauga]

Automobilių stiklo naftos filmas valiklis yra draugiškas aplinkai ir taršą,-nemokamai, be korozijos, jokios žalos stiklo.Visos transporto priemonės gali būti naudojamas 10 kartų, ir poveikis vieną paskirtį, gali pasiekti 90 dienų.

[Platų Taikymą]

Stiklo vietoje valiklis tinka metus užsispyręs naftos plėvelės, valytuvas bounce, dervos, asfalto, šelakas, vabzdžių ženklų, paukščių išmatų, lipdukai, lietaus ženklų, oro kondicionavimo sistema, vandens ženklai, vandens dangos liekanų, dažų purkštuvu, plaukioja, dažų, gumos, lapų sultys, valymo prieš stiklo danga ir kt.Tas pats pasakytina ir vonios kambarys stiklo, lango stiklas ir kt.

[Du Būdai kaip Naudotis]

1.Tiesiog supilkite jį į valytuvas virdulys ir purškimo jį.

2.Nuplauti, susmulkinti smėlis ir dulkės ant stiklo paviršiaus su vandeniu, taikyti nuriebintojas ant drėgnos kempinės, nuvalykite ir atgal tolygiai, nuplaukite vandeniu ir nusausinkite rankšluosčiu.

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: Paviršiaus Vandens

Produkto Talpa: 150ML

Gaminio Dydis: 15*3CM/5.9"*1.2"

Produkto Svoris: 160G

Paketą Sudaro: 1*Automobilių Stiklų Valiklį arba 1 * Kempinė

PASTABA

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Modelio Numeris: automobilių stiklų valiklį
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: ice blue automobilio salono apšvietimas, žiūrėti stiklas 25 danga, cleaner mados automobilį, "ilife" stiklo valikliu, stiklo priekinio, galinio stiklo švaresnis, aquapel prekinis, galinis stiklo švaresnis, stiklo vamzdis shisha vamzdžiai, priedai, touran stiklo valikliu, rūdžių dėmių valiklis namuose, stiklo makiažo valiklis