Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 30ml Natūralūs Batų Kojinės Pėdų Dezodorantas Kvapo Purškalas Pašalina Kvapą, Šalinimo AntiBacterials Antifungals Batus Ir Kojines kvalifikacijos Kėlimo
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Šis dezodorantas aerozolio yra su natūralių ingredientų, ir yra ne griežtas arba toksiškų cheminių medžiagų, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.Puikiai tinka bet koks atletas, bėgikas (tiek basomis ir basomis), dviratininkas, turistas, ar kas nors su pėdos ir batai, ir slidininkų.Tiesiog purtyti dezodorantas pirma, tada purkšti kojines ir batus, kovojant su snukio ir avalynės kvapus ir palikti kojų, sportbačiai ir sportiniai ieškote naujų.Mėgautis visą dieną apsaugos nuo nemalonu kvapą.Skirtingai nuo kitų produktų, kurie maskodors su cheminių medžiagų, aromatai, jūsų batų purškimo aktyviai pašalina kvapus šaltinio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Gamtos Batų Dezodoryzujący Spray

Grynasis kiekis: 30ml

Produktų Sąrašas:

1 * Natūralus Batų Dezodoryzujący Spray " (30ml)

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvai Naudojimas: Šis batų ir kojinių dezodorantas yra paprasta naudoti, purtyti dezodorantas pirma, tada purkšti savo kojines, batus, kovos kvapas pėdos ir batai, nepalikdamas pėdų, sportbačiai ir sportiniai ieškote naujų.

2.Taikoma Objektų: Avalynės ir Kojinių Gaiviklis puikiai tinka bet sportininkas, bėgikas (tiek basomis ir basomis), dviratininkų, pėsčiųjų, ar kas nors su pėdos ir batai, ir slidininkų.

3.Natūralių Ingredientų: Šis Natūralus Batų Dezodoryzujący ir Pėdų Purškalas yra su natūralių ingredientų, ir yra ne griežtas arba toksiškų cheminių medžiagų, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

4.Platus Naudoti: Mūsų dezodorantas aerozolio tinka batų spintos, batai, ir kojinės taip pat gali būti naudojami savo namuose, virtuvėje, šiukšliadėžės, vonios kambarys, rūsys, drabužinė, drabužių, baldų apmušalų, baldų, naminių lovos, kuprinės, fitneso Dezodorantai ir gaivikliai į maišus ir pan.

5.Ilgalaikis Saugos Mėgautis visą dieną apsaugos nuo nemalonu kvapą.Skirtingai nuo kitų produktų, kurie maskodors su cheminių medžiagų, aromatai, savo Gamtos Batų Dezodoryzujący Purškimo aktyviai pašalina kvapus šaltinio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija