Parduotuvė

  • Namuose
  • Papuošalai Ir Aksesuarai
  • Stačiakampis Silikono Kristalų Epoksidinės Dervos Formų Gėlės Išsaugojimo Formų Bookends Foto Rėmelis Epoksidinės Liejimo Formų 124A
img
img
img
img
img
img

221 Savybės:

OOTDTY

Dervos, silikono formos yra pagamintas iš patvaraus silikono taikant pažangias technologijas.Su lankstus, sklandus ir daugkartinio naudojimo epoksidinės formų, minkštas ir lengvas, kad galite naudoti, de-pelėsių ir valyti jas lengva.

Dėl pelėsių yra didelis ir gilus, mes rekomenduojame supilkite dervos sluoksniu arba padalinti savo liejimo procesą į kelis-kartus padeda išvengti dervos perkaitimo problema.Jei norite demold lengviau, jūs galite naudoti pelėsių išleidimo purškimo lengvu muiluotu vandeniu.

Epoksidinės pelėsių, galima naudoti daug specialių occation puokštė gėlių konservavimo, pavyzdžiui, vestuvių puokštė, Valentino Dieną gėlės, baigimo gėlės ir pan.; Tai taip pat gali naudoti įrašymo gyvenimo akimirką su savo foto, užfiksuoti svarbią akimirką amžinai.

Puikus sandarinami įvairių daiktų, pavyzdžiui, džiovintų gėlių, nuotraukų, PASIDARYK pats unikalus dervos apdaila, stovas knygoms,dervos, foto rėmelis, namų dekoro, "PASIDARYK pats" savo unikalų dervos amatų, parodyti savo puikų skonį!Jis atrodys akį savo namuose.

Rodyti brangakmeniai-atminties jūsų namuose,biure ar bet kur, kur jūs norite.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: Apytiksl. 17.5x12.4x4.1cm/ 6.88x4.88x1.61"

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Silikono Formos

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.9月30日 09:25

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: JAVRICK