Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Išskirtinio Dizaino: Dangled su rožių aukso ir sidabro padengtą lankus ir kiekvienas ciklas yra skirtingo dydžio, turintys jausmą hierarchija

PASTABA: kilpos nėra pririšti iki nieko, todėl jie gali skaidrę laisvai, kartais nurodė pusėje žemiau ir kartais raundo pusėje žemiau, galite pabandyti dėvėti skirtingų stilių, arba galite pritvirtinkite juos, jei norite juos, kad

Specifikacija: 0.92" x 2.45" approx.Net Svoris: 7.5 g / 0.26 oz. (visi duomenys ateina iš, rankinis matavimas)

Idėja Dovanų Pasirinkimą: Su dėžute, puiki dovana draugams, meilužis ir šeimos nariai; tinka Valentino Diena, Kalėdos, gimtadienis ir pan.

Garantinis Aptarnavimas : Klientų pripažinimas yra labai svarbus mums ir mes būtume labai laimingi, jei galite pasidalinti savo naudojimo patirtimi su mumis ir kiti vartotojai.Visi jūsų atsakymai yra vertinami labai ir bus naudojami siekiant dar labiau pagerinti mūsų teikiamų paslaugų kokybę bei produktus.Jei turite kokių nors problemų ar klausimų apie mūsų produktus, nesvarbu, tai yra prieš arba po įsigijimo, prašome mums pranešti.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rose Auksą, Padengtą Daugiasluoksnės Tabaluoti Auskarai, paprasta, bet įnoringas aksesuaras veikia kasdien, suknelė, idealiai tinka atsitiktinis kartų.

Aukštos kokybės Legiruotojo: Pagamintas iš rožių aukso ir sidabro padengtą lydinio, tvirtas ir ilgaamžis;

360° Šlifavimo ir Poliravimo: Hipoalergicznych ir tinka jautriai odai;

Top Metalų Galvanizavimo Technika: Colorfast, atsispirti spalvos medžiagų, išblukimo ar veikia su tinkamą naudojimą ir apsaugą.

Dizainas: Sudaryta iš daugiasluoksnės ašaros formos kilpos, nenugalimas žavinga papuošalų Stilius: Gali būti dėvimi du skirtingus stilius: su kuo didesni pusėje vandens lašelius žemiau arba mažesnių pusėje žemiau.

Dydis: Specifikacija: 0.92" x 2.40" approx.Net Svoris: 7.5 g / 0.26 oz. (visi duomenys ateina iš, rankinis matavimas) Atgal Išvada: Fishhook, lengva ir patogu nešioti, tik pradurtas ausis;

Idėja Dovanų Pasirinkimą: Su dėžute, puiki dovana draugams, meilužis ir šeimos nariai; Tinka Situacija: Stilingas ir įnoringas papuošalai, darbai su kasdien suknelė, tinka atsitiktinis kartų.

Rūpintis Papuošalai

O nešioti papuošalai, venkite naudojimosi arba miega, siekiant išvengti atsitiktinio sugadinimo papuošalai.

Prašome vengti aukštos temperatūros ir drėgmės, kad nebūtų sukelti spalvos ar smukdydama juvelyrika.

Venkite kontakto su kvepalų, kosmetikos, rūgščių, buitinių valiklių ir kitų cheminių medžiagų, kad būtų išvengta žalos papuošalai.

Prašome laikyti jį atskirai ir išvengti įbrėžimų.Papuošalų dėžutės gali būti naudojamas siekiant sumažinti riziką, papuošalai nuostolius ir už gerą papuošalai apsaugos, naudojimo sausa medžiagos skiaute. * prieš įdedant

  • CN: Zhejiang
  • Medžiaga: Kubinis Cirkonis
  • Metalų Tipas: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija