Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Mažas Pet Žiurkėnas Tunelio Smulkių Gyvūnų Hideaway Tunelio Namas Jaukus Slėptuvę Tunelių Buveinių Dekoro už Voverė, Ežys Šinšilų
img
img
img
img
img
img

Savybės:

Šiltas Pet Tunelis: Mūsų pet tunelio naudoti soft & jaukus flannelette medžiagos ir elegantiškas dizainas,ne toksiška, spalvotas spausdinimas, 2-in-1 universalus tunelio namas tinkamas žiemą arba vasarą, atlikti su nuimamais vasarą miega motina, pareikšti smagu, pet ir leisti jiems mėgautis slėptuvę ar miegoti ji.

Lengva Naudoti: tunelis gali būti vietoje naminio narve derinti su naminių žaislų ar kitų baldų, paprasta ir lengva įdiegti, pašalinti nuimamas apačioje mygtukai, ir jaukus namas lengva valyti rankomis plauti, patogus naudoti ir teikti draugišką aplinką, naminių gyvūnų, pailsėti ir žaisti.

Puikus Dydis:naminių gyvūnėlių tunelio priemones, 32 x 18 x 18cm/12.6 x 7.08 x 7.08 tam, pasirodžiusi su mielas gyvūnų elementas, ir tinkamo dydžio, gali turėti mažų paukščių, papūga, chipmunks, žiurkėnai ir kiti smulkūs gyvūnai, siuntų pristatymo tunelį tik, kiti priedai demonstracijų nuotraukų nėra įtraukti.

Platus Pritaikymas: Į pet tunelio žaislas gali būti taikomas vieta pet pailsėti, žaisti ar kaip pet slėptuvę, žaislų, tunelio tinka smulkių gyvūnų, tokių kaip žiurkėnas, chipmunk, voverė, smiltpelė, šinšilų, papūga, ir dydis tinka daugiausia augintinio narvelyje.

Kvalifikacijos Medžiaga: pet tunelio naudoti minkštas flannelette medžiaga, funkciją ir patvarus padas, netoksiška, saugos ir dėvėti, atsparus smūgiams, odos draugiškas, taip pat išlaikyti augintinio nagai nulio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Flannelette, Plastikų

Gaminio Dydis: apytiksl. 32 x 18 x 18cm/12.6 x 7.08 x 7.08 į

Stiliaus Variantas: Žirafa-/Karvė

Komplektą Sudaro:

1 x Pet Tunelio Namas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Modelio Numeris: Pet Tunelio Namas
  • Medžiaga: Flannelette, Plastikų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija