Parduotuvė

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Raktų Pakabukas Namų Saugojimas Sandėliavimas Namuose Raktas Kablys Kabyklos, Kabliukai, Namų Saugojimas Orgnizer Raktas Kablys Klavišą Stovo Stalčiuko Kabyklos, Kabliukai
img
img
img
img
img
img

Ypatybė:

* 100% brand new aukštos kokybės

* Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus

1. Tvirtas Lipnios: yra lipnios sienelės raktų pakabukas su stiprus sukibimas, įrodyta, kad laikyti tvirtai ant daugelio paviršių, įskaitant marmuro, sklandžiai plytelių, stiklo, metalo ir kitų lygių paviršių.

2. Jokios žalos pakaba: nėra skylių, be gręžimo, jokių problemų.Tiesiog žievelės ir klijuoti be kenkia jūsų sienos ne visi.Puikus mažai kritimo taško raktų pakabukas išeinant ar grįžtant iš namų.

3. ELEGANTIŠKAS VIETOS TAUPYMAS: Turintys " out-of-the-way raktas kablys klijų pakabinti maži dalykai gali atnešti giedras, tvarkingas jaustis vietos.Organizuoti savo namų ir padaryti gyvenimą lengviau nei bet kada su tai stilingas ir funkcionalus pagrindiniai tvirtinimo prie sienos klijais.

4. Naudingas ir universalus: saugo mūsų pašto ir klavišus organizuoja ir niekada jaudintis dėl trūkstamų nieko svarbu!Prie sienos montuojamas raktų pakabukas turi 4 kabliukai turėti įvairių daiktų, tokių kaip raktai, piniginė, kailis, akiniai nuo saulės ir kitų atsitiktinių daiktų.Ji saugo savo daiktus tvarkingas ir organizuotas.

5. Modernus ir Patvarus Dizainas: aukštos kokybės raktų pakabukas organizatoriaus funkcijų aptakus, modernus dizainas.Švarios linijos ir minimalistinis funkcija klavišą kabliukai puošia sienų ir sklandžiai suderinti įvairių dizaino temomis.

6. Įvairias programas: Mūsų klijų pagalvėlės leidžia įdiegti jį į bet kurio kieto paviršiaus, pvz., medinių arba metalinių durų, šaldytuvai, virtuvės, spintos, poliruotos plytelės; lengvai pakabinti be vinių ar įrankius.

Specifikacija:

* medžiaga: plastmasinis

* Spalvos: balta, pilka

* Dydis: 22*5.5*7.3 cm

* Kiekis: 1pcs

Pakuotė:

* Sąrašas 1: 1 x Saugojimo Kablys Stovo

Pastabos:

1. Dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą, šviesos ryškumą ir pan., tikrasis spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimas, nukrypimų duomenis.

  • Nėra. Kabliukų: 4
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PP
  • Modelio Tipas: NĖRA